Najnovšie recenzie zo sekcie Hracie podložky
Spokojnosť.
velmi potesilo
Super detičky i mamičky i ja
sme sa tešili
- Hreje
- Je umývateľná
- Má krásne farebné obrázky, ktoré dieťa zaujmú.
Pre dieťa pútavý,skladny, umývateľný,izoluje, skrátka super
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
jednoducho super, výrobok top a cena bezkonkurenčná
- Kvalitná,zaujímavá,odporúčaná i inými rodičmi.
- dobry material
- Pekne farby
Pekné farby
- Príjemný materiál
- Veselé farby
- Praktické balenie
- Trošku tenšia
S produktom som veľmi spokojná, samotný produkt vyhovuje a spĺňa všetky očakávania.
Pri výbere v internetovom obchode Alza bola ponúknutá možnosť výberu dátumu doručenia. Nakoľko som si bola vedomá že štvrtok doma nebudem vybrala som náročky piatok kedy som vedela že v čase doručenia budem doma. Zásielka bola doručená vo štvrtok a kuriér ma doma logicky nezastihol. Čím táto možnosť výberu dátumu doručenia (ktorú považujem za veľmi výhodnú) stratila svoj význam.
- Pevná podložka
- Ľahko sa čistí
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- pekné obrázky, ktoré hneď zaujali
- zaujímavý povrch, dieťa sa ho dotýka a škriabe nechtami a ľúbi sa mu to
- nedá sa zložiť a preto sa aj problematicky uskladňuje
- po asi 3 dňoch používania sme zistili na jednom mieste, narušenú spodnú vrstvu peny, zatiaľ to vyzerá, že vonkajšia je neporušená, nevieme ako to vzniklo či to urobilo dieťa alebo nejaká hračka
- Kvalitná podložka, odporúčam každému
- Podložka pekná, veľká, mäkká, teplá, dobre skladná, ľahko sa čistí handričkou, nepremokavá
- Zatiaľ ju máme krátko, ale zdá sa byť vrchná fólia o čosi tenšia, dúfam, že sa rýchlejšie neprederavi.
pekna podlozka v praktickej tasticke
- .
- Super skladacia podložka krasna
- Ziadne
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Za mňa veľmi kvalitná a praktická podložka, pomaly 12 mesačná dcéra sa na nej rada hrá a dostatočne izoluje od studenej podlahy. Takisto keď spadne, neudrie sa tak, ako by dopadla rovno na podlahu. Pekné farebné prevedenie. Som maximálne spokojná. Určite túto podložku odporúčam všetkými desiatimi :-). Navyše sme ju zakúpili za zľavnenú cenu na Vašej stránke. Podložka splnila všetky moje očakávania.
- Podľa našich predstáv. Teplá, veľká, nesmyka sa na nej, lacna
- Zostávajú na nej dierky od hraciek (už je celá dierkava), ale inak dobra. Čiže kvalita sa asi rovná aj cene.
Pre deti je to zábava na celé hodiny
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »