Najnovšie recenzie zo sekcie Hracie podložky
S dizajnovou podložkou som spokojná splnila očakávania, rýchle dodanie.
Skutočne vhodný produkt pre batoľatá ,som naozaj veľmi spokojná.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- Dobra podlozka, hruba, spratna, kvalitna.
- Prakticky obal pri cestovani.
- Ked sa na nu polozi tazka vec, zanecha priehlbinu, ktora sa uz nevyrovna.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Jedná sa o detskú , penovú hraciu podložku , preto nie je vhodné na ňu pokladať nejaké ťažké produkty , ktoré môžu poškodiť povrch , alebo zanechať priehlbinu , čím sa poruší vnútorná pena.
S pozdravom Topfit
Zatiaľ neni tovar vyskúšaný
- Poškodené smrdí to za lepidlom
Tovar poškodený nedá sa nafúknuť nakoľko je tam diera smrdí to za chemoprenom... Toto akoze mam dat bábätku? Ste normálny sak mňa z toho stipali oči... Keď niečo posielam tak to skontrolujem a pozriem ci je to vhodné pre vekovú kategóriu zakázala by som to predávať.
Podložka na hranie splňa všetký naše očakávania. Je jednoducho super.
som spokojná, odporúčam
Praktická pomôcka, dostatočne velká, dá sa preložit na polovicu aby sa dala obchádzať. Používaná mesiac, zatial slúži.
- Mäkký
- Príjemný
- Ľahko sa utiera
Tento produkt by som určite odporučila každej mamičke. Využije ho či už pri hraní s dieťatkom, pri prvých krokoch. Či už to bude v interiéri alebo vonku v prírode na dovolenke pri mori alebo na pikniku v parku, je to perfektná vec. Ľahko sa čistí, utiera, veľa toho vydrží, je mäkka, trochu hrubšia než iné podložky a rozmerov je dosť veľká, 200x140 cm. Je veľmi skladná, je inej aj praktická taška. Za mňa určite odporúčam.
- pohodlná, mäkká, dobre izoluje
- dostatočne hrubá
- pekné prevedenie
- Farebnosť, veľkosť, nešmyka sa na nej, pocit tepla
- Velkost
- Potlac
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
KIK Hrací termo podložka mořský svět
Pridané: 21. marca 2024
(naposledy upravené 21. marca 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Doručenie super
- Kvalita tovaru super
- Rýchlosť dodania super
- Krásne farby
Tovar vyzerá kvalitne, podložka je dostatočne hrubá. Vybrala som si ho kvôli cene a nádherným obrázkom a taktiež je tam aj učiaca zložka ako písmenká a čísla a tiež obľúbené zvieratká detí. Cena je výborná. Výrobok bol kvalitne zabalený. Dodanie bolo prekvapivo hneď na druhý deň. Úplná spokojnosť s tovarom aj s obchodom. Určite odporúčam.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- super podložka, malý je šťastný :D
- Veľký výber rôznych variant
- Veľké balenie
- Pekná, farebná
- Krásna podložka pre detičky výhoda je že je veľmi veľká
- Lacný a nekvalitný materiál veľmi rýchlo sa poškodí. Podarilo sa mi do nej urobiť dieru prsteňom keď som z nej dvíhala bábätko. A po celej podložke sú už ryhy pričom ju máme dva týždne a hra sa na nej iba bábätko.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Lucka je veľi rada, že som toto našie a objednal pre ňu Presne toto chcela Mže to aj prenášať, keď to jednoducho sfúne a zbaí do tašky
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »