Najnovšie recenzie zo sekcie Hracie podložky
Vela moznosti pouzitia, kvalitny, pekny, farebny
- Fantastická podložka pre deti, už si užívame, krásna, veľka. Veľmi ma potešilo, že je k nej aj obal na zips. Predčila očakávanie. Určite odporúčam pre deti do bytu, na záhradu...
- Krásna, krásne farby a motiv
- Veľmi dobrá podložka pre deti na hranie, s veselými obrázkami, je teplučká ked a na nej sedí.
- Sikovna, prenosna.
- Taska ma pokazený zips.
- Da sa rýchlejšie poškodiť s hračkami
Som veľmi spokojná..
Hracia deka je krásna synček sa snou pekne prebavi, odporúčame si zakúpiť ,
Podlozka je pevna, neznici sa tak lahko. Jednoducha udrzba. Pekne jednoduche vzory. Avsak nie je taka tepla, musime mat aj deku nad/pod nou
- Super podlozka pre malu objavitelku
- Obojstranny dizajn
- Velka a makka podlozka
- Krasny motiv
- Deti zaujala
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- Podložka je super pre malé deti, je makká a výborne izoluje chlad od zeme.Máme dlažbu a tá je tvrdá a studená. V lete ju vužijeme aj na terasu a pod bazénik
- Podložka by mala byť protišmyková no na dlažbe sa trochu šmýka.
Rychle dodanie
Super cena
Podlozka krasna velka splna svoj ucel
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
- Veľká podložka za super cenu.
- Žiadna
Som veľmi spokojna
spokojnost
- Za tu cenu vyborny vyrobok
- Hrejiva
- Skladna
Za tu cenu vyborna kvalita. Mame aj o dost drahsiu podlozku v druhej izbe, ale tato je porovnatelne dobra. Byvame na prizemi a mame studene podlahy, ale tato podlozka je hrejiva, nie je na nej chladno. Je aj dostatocne makka, nie vsak prilis. Mozno na nej bude vidno casom opotrebenie, ale aj pevnost je ok. Da sa zlozit a to je tiez velka vyhoda v malych bytoch. Celkovo odporucam.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Je to v podstate čínska hračka z Aliexpressu (našiel som tam presne tento výrobok), ale cena bola taká, že po zarátaní nákladov na dopravu sa to oplatilo kúpiť na mall.sk. Kvalite zodpovedá cene, teda nečakajte zázraky, ale je to funkčné. Kupovali sme to na občasné využitie u starých rodičov, ako "hlavnú" podložku pre dieťa by som to neodporúčal.
Super kvalita ďakujeme
- Výborná veľkosť
- Ľahko prenášatelné
- Pekné, sýte farby
- pekná, farebná
- dobrá cena
celková spokojnosť
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »