Najnovšie recenzie zo sekcie Hracie podložky
- Prijemna na dotyk
- Spratna, da sa zlozit a rozlozit na viacero sposobov
Podlozka ma uspech nielen u babatka,ale aj u starsej dcery, ktora sa na nej rada hra. Je velka,takze z nej stvornozkujuce dieta hned neujde,ale da sa zlozit aj na mensiu a spratnejsiu. Pekny a ucelny doplnok , sme spokojni ja aj deti.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Dobre sa cisti, skladuje, prenasa. Je makka a mozem ju dat aj na tvrdsiu zem.
Hracia podložka je super zložíme ju prenesiem kde chcem je ľahká. Keď sa mi bábätko prezaca nemusím sa báť ze si udrie hlavičku alebo sa odte ako na koberci...
- Pekny
- Pomaha vyvoju dieťaťa
- Sovička ktorá má vydávať melódiu nefunguje
krásny ale veľký objednávam menší
- Malému sa veľmi páči, hračky ho dokážu zaujať a na určitú dobu pekne zabaviť
- pekne, farby, velkost, cena paradna
- macacie pazuriky asi budu nechavat dierky -este sme to neotestovali,zatial ju mame zlozenu,kedze ju budeme potrebovat o par mesiacov :)
- farby su krasne, velkost vyhovuje, velmi makka podlozka,vyzera,ze sa bude aj dobre cistit, a za tu super cenu, no nekup to :) ak sa to aj znici ,nebudeme mi to luto, tesime sa z nej velmi
- mame macicky,a vyzera to tak,ze si tam budu brusit pazuriky :D ,ze bude dierkava...., + vyuzijeme ju o par mesiacov,tak ju v krabici v dlhej rolke skladujeme,nezabera to vela miesta,len no maly bytik, neda sa inak zlozit,takze ju nebudeme moct napchat do auta ak pojdeme k rodine / ale to je len moj/nas problem, nie chyba podlozky :) :) /
- podložka je dostatčne velká
- no je skladná a dá sa vziať so sebou
- dobrý materiál - ľahko čistitelný
- pekná grafika (kresby)
- Prakticka deka
- Dobry material
Prakticka deka
- Kvalitna podlozka
Kvalitna podlozka
Pekná, veľká, mäkká podložka pre batoľa Ďakujem a odporúčam.
- Je dobra meka
Super material, dieta je spokojne, produkt odporucam k zakupeniu
- Super velkost
- Makka
- Nepremokava
- Splňa to čo sme od tovaru čakali
- Podložka je veľká a mäkká. Materiál je ľahko čistiteľný. Najviac ma však teší, že je vyrobená z certifikovaného materiálu vhodného pre bábätká a deti.
- Mäkká, príjemná na dotyk, krásne farby a obrazky
- Od kedy ju mame doma nehráme sa inde
- Umývateľná, rozliata tekutina sa udrží na povrchu nevsiakne hneď dovnútra
- Super cena
- Veľmi dobrá, mäkká podložka aj na vonkajšie použitie, dá sa dobre udržiavať.
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »